Purple Haze
Pe site Pe Web

Mary Jane Part II

Partea a II-a . Inca din cele mai vechi timpuri.. shamanii.. foloseau treburi.. ierburi.. pe care prin diferite metode.. fumat... mancat.. le asimilau in corp si acestea le dadeau anumite efecte.. comunicau cu mortii.. preziceau viitorul... chestii.. . Prostii.. consumau ei da nu consumau sa vada viitorul.Mary Jane.. e considerata drog slab.Dar dece este considerat drog?Drogurile in general sunt preparate.. hasu'.. cocaina. In schimb Mary Jane... creste natural... este decat o planta.Substanta activa din Mary' este THC-ul (a nu se confunda cu TBC-ul care este o boala-Tuberculoza..-cum imi zicea mie Pericle.).THC-ul - TetraHidroCanabinol Delta9.Spre deosebire de etno.. care sunt crescute in laborator si stropite cu cacaturi de substante.. care astfel sunt facute sa absoarba proprietatile substantei folosite..Mary... e naturala creste in natura.Multi in nestiinta de cauza.. zic ca Mary Jane provoaca moartea.. nu provoaca decat stare gen High.. relaxare.. deschidere...dezinhibare...deschide mintea.. o stare de bine.Ce nu stiu multi este ca Mary' a fost si este folosita in diferite tratamente si medicamente.. si cel mai important este folosita in tratarea cancerului. Sa luam acum treaba cu musamalizarea si interzicerea ei.
Maria a fost interzisa din ce cauza.Canepa.. sau canabisul.. la ce se poate folosi?
Ei bine are foarte multe utilizari este o planta foarte utila.Trebuie sa stiti ca se adapteaza la mediu.. si creste foarte usor.. cred ca v-ati intrebat si ati si vazut la fiecare colt de strada.. canabis sau canepa.. Ce se poate face din ea.
Se poate utiliza ca
- Medicament.- se pot trata boli cu ajutorul Mariei.
- Material textil pentru articole vestimentare.-din canepa se fac bluze.. haine.. foarte rezistente.
- Poate fi folosita si in alimentatie - Uleiul de canepa.. si in mancare
- Maria este foarte buna pentru oxigenare. Stiti voi.. ia dioxid de carbon din aer si elimina oxigen necesar respiratiei.
-Se fumeaza.. aceasta intrebuintare este ilegala.Desi nu dauneaza deloc. Nu este cu nimic mai daunatoare decat tigarea.. care este cancerigena...Dar este legala si se comercializeaza normal.
Deci? cate scopuri avem? 5? ooo ce planta mai poate folosita in 5 scopuri total diferite?Nu prea exista.
NU PROVOACA DEPENDENTA.
Asadar sa vorbim de ce a fost interzisa. Va zic eu de ce.. pentru ca este prea raspandita.. si se creste foarte usor.. nu trebuie intretinuta.. spre deosebire de tutun care este stropit si el cu chestii sa nu fie consumat de daunatori. Planta asta nu prea are daunatori.. si creste usor.. nu ii trebuie prea multa apa.. si da iubeste soarele. Astfel pe langa scopurile mentionate mai sus: Medicament.-Hrana-Material textil-Planta ce oxigeneaza.Exista celalalt motiv. Creste prea usor. Astfel legalizarea ei insemna sa fie crescuta de oricine si comercializata.. si sincer.. nu iti trebuie pesticide sau hectare de pamant si ingrasaminte.. sa o cresti.. creste oriunde.. si nici macar tu nu trebuie sa te implici prea mult... ca tutunul.Daca era legalizata.. nu se putea controla vanzarea la negru.. si astfel.. nu putea sa se beneficieze de pe urma ei prea mult.. pentru ca era mereu vanduta la negru la un pret mai mic decat in magazine.Deci venituri de pe urma ei - foarte putine.Asa ca cei care detin puterea si controleaza tot cursul produselor.. si bunurilor pe piata.. si oamenii cu putere.. au interzis-o astfel musamalizand adevarata planta minune.Spunand lucruri ca : Provoaca dependenta.. oamenii mor de la ea... distruge neuronii... si alte prostii.Studii facute pe Mary Jane.. au dovedit ca este o sansa de a stimula dezvoltarea neuronala.. plus ca planta asta te invata despre tine.. si astfel iti deschide ochii.. Planta asta poate aduce pacea... si poate aduce chiar si stoparea foametei in state ca si Somalia sau alte state ce sufera de foamete.Insa omul a fost prea egoist si a interzis-o.O planta atat de folositoare... interzisa.. ilegala. Nu a facut rau vreodata si nu va face.. singura confuzie este ca mereu este confundata cu cele legale.. sau etno sau numai stiu eu ce salvie.. plante care au efecte nocive.Dar pana si alea sunt legale.. dece? pentru ca sunt crescute in laborator si sintetizate... astfel... nu are acces orice la ele.. si prin cresterea lor se cumpara diferite produse de pe piata.. si astfel vine si circuitul banilor pe piata(in natura).Tigarea de asemenea.Si tutunul este mai periculos decat Mary Jane.In unele state este legalizata consumarea si folosirea ei.(state cu cap.. si cu oameni deschisi la cap).Pana si America este gata sa o legalizeze. Va mai trece timp.. pana cand.. lumea poate o sa se deschida la minte.. si atunci vor vedea adevaratul adevar... si nu adevarul prezentat la TV si in carti.Masonii au facut totul.. jocul .. si ei va fac viata.Chiar daca voi nu simtiti nimic... de aia sunt societati secrete.. Sper ca am lamurit macar 20% din voi si ati aflat o parte din adevarul adevarat despre Mary Jane.
Citeste PARTEA I

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Vrajeli

Pai cum sa incep?Ce scrie aici este la extrema dintre realitate si vis.Smoke flo'.Un pic de flavour' niste cannabee sativa, un pic de imaginatie plus feeling = purple smoke from tha purple haze.Read between the lines.....Whateva' happens...let me teach u how to read between the lines....