Purple Haze
Pe site Pe Web

La un Jazz in masina


Dupa o cafea la Moara cu Noroc.. am fugit si eu repede inapoi la tara.Era super vant si cerul asa super clear asa ca.. n-am mai stat mult pe ganduri si am luat termosu' cu cafea facuta de aparatu ala din bar.(acu nu ma blamati ca nush sa fac cafea.... da era super aiurea ca trebuia sa o frec acolo pe aragaz .. asa ca am umplut termosu cu daia din aparat).Si cu o patura in spate.. termosu' in buzunar.. ca aveam blugii largi.. ca pe vremuri... am plecat cu masina pe malul Razim-ului cu niste Diana Krall(Jazz evident) la bord m-am bucurat de primele semne de iarna.
Mi-as fi dorit sa fii si tu pe acolo... te-am sunat eu odata da no fucking hell.Nu erai in plic.. nu nu :))Plicu era super gol.Asa ca am savurat o cafea de aparat.. undeva prin zona Sarichioi .. in masina cu patura pe mine.. desi era aerul pornit.. . Da asa ca feeling... sa fie mai marfa. si pe intuneric.. doar eu patura si cafeaua din termos.. evident ca am dat pe dezaburire. Si uite asa m-am gandit eu toata noaptea.. daca ar ninge si daca as da de Gabi da ea nush pe unde era exact.Poate nici nu era pe zona.Poate era la Tulcea la Eco.Ce mai conteaza? Vine iarna.. sarbatori alea alea si mai ales vacanta.. in care am timp sa ii adun pa toti sa fac un party pe la Moara'.Si cu savoarea unei cafele de aparat.. am pornit inapoi acasa. Jazz.:) Incercati un Jazz la un foc si cu o cana de vin fiert in mana. Mai da oleaca de savoare vietii..Poate nu mult dar pe moment.. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Vrajeli

Pai cum sa incep?Ce scrie aici este la extrema dintre realitate si vis.Smoke flo'.Un pic de flavour' niste cannabee sativa, un pic de imaginatie plus feeling = purple smoke from tha purple haze.Read between the lines.....Whateva' happens...let me teach u how to read between the lines....